Nieuwe cyclus Small Group Training 2020 gaat van start!

Een nieuw jaar, een nieuwe cyclus van workouts in onze beweegpraktijk! De eerste cyclus Small Group Training voor dames start op 14/1/20 en loopt tem 31/3/20.

Onze wekelijkse trainingen omvatten nog steeds alle noodzakelijke prikkels voor een fit lichaam, denk hierbij aan mobiliteit, stabiliteit (zeker buik en rug!), conditie en kracht. We blijven verder ook gebruik maken van het UPTIVO-systeem; waardoor zowel trainer als deelnemer de intensiteit in real time kan volgen en bijsturen. We werken in groepsetting, maar houden zoveel mogelijk rekening met je persoonlijk fitheidsniveau.

Om resultaten te boeken, zijn frequentie en regelmaat een must. Daarom kiezen we steeds voor een cyclus formule. Hierdoor geniet je van een correcte trainingsopbouw in  verschillende fasen. Dit zal niet enkel gebeuren door je wekelijkse training onder begeleiding, maar ook via de Enforma health-app.

 

 

Wat mag je verwachten?

–        Wekelijkse sessie (zie data) onder begeleiding van een gediplomeerde coach.

–        The WOW! Dit is de workout of the week die je wekelijks via je persoonlijk profiel kan raadplegen.

–        Gezondheidsinfo rond voeding en beweging via de app.

–        Wekelijkse challenge via de app.

–        Wekelijks een optie om je lichaamssamenstelling te meten (niet verplicht!)

 

Wanneer gaan de sessies van deze cyclus door?

De sessies gaan door op dinsdag 19u30 en donderdag 19u30 en 20u30 in onze praktijk te Baardegem. De data voor dinsdag lopen van 14/1 tot en met 31/3 (exclusief 25/2, krokusvakantie) en de data voor donderdag lopen van 16/1 tot en met 2/4 (exclusief 27/2, krokusvakantie).

 

 

Aan welk tarief kan ik dit voorjaar fit(ter) worden?

Ons tarief blijft ongewijzigd en bedraagt 15 euro per sessie (exclusief Uptivo monitor). Voor deze cyclus voorzien we 11 sessies onder begeleiding. Als je intekent om je fitheid dit voorjaar te boosten ben je welkom om aan deze 11 begeleide sessies deel te nemen en slechts voor 10 sessies te betalen. Concreet betekent dit 150 euro voor 11 workouts onder begeleiding, healthinfo, home-workouts en challenges via de Enforma-app.

 

Hoe kan ik intekenen op deze cyclus?

Ben je een nieuwe Warrior, dan reply je op dit mailtje met je volledige naam, geboortedatum en adresgegevens. Op die manier kunnen wij je persoonlijk profiel tijdig activeren en de betalingsgegevens toesturen.

Heb je reeds deelgenomen en heb je nog een actief account? Dan reply je op dit mailtje omtrent je deelname. Vergeet ook niet mee te delen welk trainingsmoment je voorkeur geniet! Ken je iemand uit je omgeving die haar fitheid een zetje wil geven? Deel gerust.

Bij vragen kan je ons contacteren via joren@enforma.be of op 0497 705635.

Heel graag tot binnenkort!
Joren

 

 

 

facebookmail