Beweegpraktijk

Alle structuren in het lichaam zijn gemaakt om te bewegen: die beweging zien we in gewrichten gestuurd door het spier-pees apparaat, in glijvlakken tussen organen, in elasticiteit van bindweefsel, in circulatie, in zenuwprikkel-overdracht, …
Bij verlies van beweging krijgen we een onevenwicht. Met andere woorden: andere delen in het lichaam gaan dit verlies proberen compenseren, waardoor ze overbelast worden. Onze taak bestaat erin dit bewegingsverlies op te sporen, te herstellen én er samen met u voor te zorgen dat dit niet terugkeert.
Samen met u: wij geven de juiste input via manuele correcties, oefentherapie en externe correctie (zoals voedingsadvies, zooltherapie), maar het uiteindelijke resultaat zal uiteraard vooral afhangen van uw uitvoering.

Geert Neirynck

Tijdens mijn opleiding was mijn passie reeds Biomechanica en daarmee samengaand het leren begrijpen van het ontstaansmechanisme van blessures en/of klachten. Kinesitherapie was hiervoor de juiste basis. Door mijn opleidingen sportkinesitherapie en osteopathie kreeg ik een nog ruimer inzicht in deze materie.Het was mij ook snel duidelijk dat ons beroep zo een grote lading dekt, dat je onmogelijk in alle aspecten specialist kan zijn.
 
Vandaag heb ik mijn droom, om in een geschikte omgeving samen te werken met verschillende collega’s, elk specialist binnen hun discipline, al voor een groot deel kunnen waarmaken

geert_ahwerken
facebook