Trainen in groep

Sport je liever in groep dan alleen? Dan bieden onze groepstrainingen de oplossing!

Small Group Training

Deze complete trainingen omvatten mobiliteit, stabiliteit, conditie en kracht. Het unieke aan ons concept is de individuele aanpak binnen een groepsetting. Je traint weliswaar in groep, maar volbrengt toch een eigen traject naargelang je persoonlijk fitheidsniveau en eigen mogelijkheden. Dit alles onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

Als eerste en enige praktijk in Belgiƫ maken we hierbij gebruik van het UPTIVO-systeem. Dit betekent dat zowel trainer als deelnemer continu de intensiteit van de inspanning kunnen volgen via hartslagmeting. Dit maakt het mogelijk om zeer efficiƫnt te trainen en laat de trainer toe om gericht bij te sturen waar nodig.

Winter Cycling

Deze wekelijkse indoortraining op de fiets is een ideale manier om de wintermaanden gericht door te komen. Je traint telkens op individueel vermogen, dus je huidige trainingsniveau speelt geen rol. Aanvullend op de fietssessie komen eveneens specifieke stabiliteit, mobiliteit en kracht aan bod.

Bootcamp

Outdoor groepstraining met FUN factor die je uithouding, spierkracht, explosiviteit en mobiliteit verbetert, dat is bootcamp bij Enforma. Onder begeleiding ga je aan de slag met functionele trainingsmaterialen zoals kettlebells, battle ropes en medicine balls. Deze trainingen zijn toegankelijk voor elk niveau.

We houden je regelmatig op de hoogte van ons aanbod via facebook en nieuws op onze homepagina. Heb je vragen of wens je deel te nemen? Contacteer ons hier of bel 0497 705635, we helpen je graag verder.

facebook