Enforma Home
KleinerResetGroterZoekenPrintDeel op FacebookRss feedBookmark en Share

Test en advies

Een specifiek produkt, een bijzondere dienstverlening, een aparte visie, ... Het maakt elke onderneming uniek. Het doel van elke onderneming daarentegen is eerder gelijkaardig, namelijk een positief bedrijfsresultaat halen.

Om dat doel te bereiken zijn gemotiveerde en vitale werknemers van cruciaal belang. Zij zijn  de motor van een succesvolle organisatie. Een aantrekkelijk loon, doorgroeimogelijkheden, opleidingen, ... Werknemers motiveren kan op verschillende manieren. Maar hoe krijg en hou je werknemers vitaal?

Een groot deel van onze tijd brengen we door op de werkvloer. Dit maakt van de werkplek een ideale setting om gezond gedrag, zoals  evenwichtig eten en voldoende bewegen, te stimuleren. De voordelen van een gezonde en actieve leefstijl zijn zowel voor werknemer als -gever meer dan de moeite waard. De individuele levenskwaliteit verbetert, de produktiviteit stijgt en het verzuim daalt

Het ideale scenario realiseert niet enkel de vernoemde voordelen, maar dient ook aan de wensen van  beide partijen te voldoen.  Het voordelig aanbieden van professioneel leefstijladvies om verantwoord fit te worden of te blijven, met het nodige respect voor de persoonlijke levenssfeer, vult reeds veel in.  Als deze dienstverlening daarenboven een positief bedrijfsimago creëert en nauwelijks interfereert met de werktijd en beperkte financiële investering behoeft, dan komen we aardig in de buurt van dat scenario. Niet?    

Gezond rendement door Fittest en advies

 

2013© Enforma - Ninoofsesteenweg 207, 1755 Leerbeek - info@enforma.be - disclaimer

 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)