Enforma

Personal trainer Baardegem

Ben je op zoek naar een personal trainer of een personal coach in de buurt van Baardegem? Enforma is gespecialiseerd in personal training en duo training. Aarzel niet om contact op te nemen met onze personal trainers voor meer informatie.

Personal trainer Baardegem

Ben je op zoek naar een personal trainer of een personal coach in de buurt van Baardegem? Enforma is gespecialiseerd in personal training, duo training en small group training.

Onze personal trainers staan klaar om jou te ondersteunen op weg naar je doel. Bovendien gaan onze personal training trajecten niet alleen over verantwoord trainen en bewegen. Ook voeding, slaap, stress, ... dragen bij aan een fitte en gezonde levensstijl.

Stel dat je wekelijks één uur komt trainen onder begeleiding, wat dan met de overige 167 uren in de week? Je hebt ook dan nood aan progressie en coaching en het is net dààr dat Enforma het verschil maakt.

Wil je alleen trainen of liever in duo? Ontdek onze personal coaching formules hieronder.

Personal training Baardegem

Wil je meer sporten omwille van gezondheidsredenen of wil je graag een optimale voorbereiding om een sportief doel te bereiken? Heb je al lang goede voornemens, maar heb je een extra duwtje in de rug nodig om verantwoord te starten? Enforma is gespecialiseerd in personal training in de buurt van Baardegem.

We stellen jouw personal training traject samen in functie van jouw doel en op basis van jouw persoonlijke situatie en fysieke mogelijkheden.

Wat mag je verwachten?

 • 10 sessies van 60 min. onder begeleiding van je personal trainer
 • Kies zelf jouw locatie: Baardegem of Zele
 • Persoonlijk account met oefenschema voor thuis (optioneel)
 • Relevante lifestyle coaching
 • Follow-up en onbeperkte communicatie via onze app
 • Feedback op je trainingstechniek via onze app

Een personal training traject loopt telkens drie maanden waarna we samen evalueren.

Tarieven:

 • €650 - incl. 10 sessies onder begeleiding
 • €750 - incl. 10 sessies onder begeleiding mèt persoonlijk oefenschema en follow-up

Interesse in personal training? Vul het intake formulier in en onze personal trainer neemt spoedig contact met je op.

personal trainer Baardegem

Duo training Baardegem

Ben jij extra gemotiveerd als je samen met een vriend, vriendin of partner kan trainen? Kies dan voor duo training onder begeleiding van een personal trainer.

Er wordt voor jullie beiden een persoonlijk plan opgesteld indien gewenst. Je werkt dus met een individueel trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je gezellig samen.

Wat mag je verwachten?

 • 10 duo sessies van 60 min. onder begeleiding van je personal trainer
 • Kies zelf jouw locatie: Baardegem of Zele
 • Persoonlijk account met oefenschema voor thuis (optioneel)
 • Relevante lifestyle coaching
 • Follow-up en onbeperkte communicatie via de app
 • Feedback op je trainingstechniek via de app

Een personal training traject loopt telkens drie maanden waarna we samen evalueren.

Tarieven: 

€750 - incl. 10 duo sessies onder begeleiding

€950 - incl 10 duo sessies onder begeleiding mèt persoonlijk oefenschema en follow-up

Interesse in duo training? Vraag hieronder je intake gesprek aan en onze personal trainer neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

personal trainer Baardegem

Graag real-time monitoring van je hartslag tijdens onze sessies en tijdens opdrachten die je thuis volbrengt? Dat kan via onze Uptivo armband. Zo hebben wij als personal trainer directe feedback over de intensiteit van je inspanning en kunnen we gericht bijsturen indien nodig. Vraag ernaar tijdens je intake gesprek!

Bovendien krijg je gedurende een personal training traject of duo training traject 10% korting wanneer je een health screening en/of inspanningstest wil laten uitvoeren bij Enforma.

Jouw personal trainers

Ons team personal trainers staat met veel enthousiasme en ervaring klaar om jou te coachen in de buurt van Baardegem. Maak hieronder kennis met Dorine, Joren en Femke.

Personal trainer
Dorine Brusselmans

master in de bewegingswetenschappen
postgraduaat functional training
expert core & pregnacise

dorine@enforma.be
0474 90 41 79

Personal trainer
Joren Vannyvel

master in de bewegingswetenschappen
postgraduaat functional training
precision nutrition coach

joren@enforma.be
0497 70 56 35

Personal trainer
Femke van Uytfang

NASM personal trainer
sportmanagement
integrale coaching
triggerpoint/pijn reset methode

femke@enforma.be
0475 86 82 88

Over Enforma

Enforma is een uitgebalanceerd team van therapeuten, personal trainers en personal coaches, samengebracht door osteopaat en sportkinesitherapeut Geert Neirynck. Samen met Joren Vanyvel, die Enforma "Training & Coaching" vorm gaf, werd een sterk dynamisch team samengesteld.

Elke personal trainer of therapeut zorgt met zijn eigen persoonlijkheid, interesses en specialisaties voor zijn of haar specifieke inbreng.

De variëteit aan disciplines binnen Enforma zorgt ervoor dat elke medewerker zich kan toeleggen op persoonlijke interesses om zo een nog sterkere know how op te bouwen. Dit en de goede professionele relaties met huisartsen, specialisten, psychologen en collega's buiten onze praktijk zorgen er voor dat we steeds met een aanpak op jouw maat kunnen werken.

Enforma | Personal trainer Baardegem

Ben je op zoek naar een personal trainer of een personal coach in de buurt van Baardegem? Enforma is gespecialiseerd in personal training en duo training.

Interesse in personal training of personal coaching? Volg Enforma ook op Facebook.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x