Enforma

Inspanningstest Ergospirometrie

Deze screening omvat een submaximale inspanningstest met stofwisselingsanalyse. We bepalen je precieze verbranding van koolhydraten en vetzuren tijdens inspanning (lopen of fietsen). Dit levert accurate informatie op om optimaal en efficiënt te trainen.

Eerst bepalen we een individueel testprotocol voor de inspanningstest op basis van je huidige conditie. Dit protocol kan zowel op de fiets, loopband of cross trainer gebeuren. 

Op het einde van elke progressieve belastingstrap meten we de respiratoire verhouding tussen zuurstof en koolstofdioxide via analyse van de ademgassen. Slechts enkele in- en uitademingen in het kleine ademstuk volstaan om individuele prestaties nauwkeurig te bepalen. Op basis van deze inspanningstest geven we persoonlijk advies en bepalen we jouw individuele trainingszones. TARIEVEN

Inspanningstest met advies en rapportage aan €105 

Wens je aanvullend een gericht trainingsschema met opvolging ifv je doel? Geen probleem, dan gaan we aan de slag voor jou. 

We werken per meso-cyclus van 4 weken specifieke training (€55) richting je doel. We gaan dus voor een topvorm op bestelling...

Heb je nog vragen over deze inspanningstest of wens je een afspraak te maken? 

Laat het ons hier weten. We helpen je graag verder.

Wens je verder ook een gunstige lichaamssamenstelling te bereiken om je prestaties te boosten? 

Dan is het interessant om je suikerstofwisseling in kaart te brengen en realistische tips en adviezen te ontvangen omtrent je huidige voedingspatroon.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x