Enforma

Small group training voor dames

Deze trainingen omvatten mobiliteit, stabiliteit, conditie en kracht. Het unieke aan dit concept is de individuele aanpak binnen een groepsetting.

Je traint in groep (max 10), maar volbrengt toch een eigen traject naargelang je persoonlijk fitheidsniveau en mogelijkheden. Dit alles onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

We maken hiervoor gebruik van het UPTIVO-systeem. Zowel trainer als deelnemer kunnen de  intensiteit van de inspanning volgen via  hartslagmeting. Dit maakt het mogelijk om zeer efficiënt te trainen!

Onze Small group training voor dames kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

CIRCUIT TRAINING met functioneel trainingsmateriaal en integratie met onze IC7-bikes voor specifieke cardiotraining op hartslag. 

In het bezit van een UPTIVO armband of hartslagmeter? Dan ontvang je wekelijks aanvullende home workouts via de appSteeds vaker de betere keuze maken voor een fit en sterk lichaam, daar gaan we voor!*

*De sessies zelf verlopen met LIVE HARTSLAG WEERGAVE indien in bezit van een uptivo-hartslagmeter of een compatibele hartslagmeter zoals Polar H7, Wahoo tickr en Garmin premium.  

Volgende cycli


De sessies gaan door in onze Beweegpraktijk te Baardegem.

Let op, op woensdag 8/5/24 gaan er geen sessies door.TARIEF

€150/cyclus

Klik op de sessie om je plekje te reserveren.


Heb je nog een vraag of wens je een uptivo LED-armband te bestellen (éénmalig 119€), laat het ons dan hier weten.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x