Enforma

Small group training voor dames

Deze trainingen omvatten mobiliteit, stabiliteit, conditie en kracht. Het unieke aan dit concept is de individuele aanpak binnen een groepsetting.

Je traint in groep (max 8), maar volbrengt toch een eigen traject naargelang je persoonlijk fitheidsniveau en mogelijkheden. Dit alles onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

We maken hiervoor gebruik van het UPTIVO-systeem. Zowel trainer als deelnemer kunnen de  intensiteit van de inspanning volgen via  hartslagmeting. Dit maakt het mogelijk om zeer efficiënt te trainen!

Onze Small group training voor dames kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

CIRCUIT TRAINING met functioneel trainingsmateriaal en integratie met onze IC7-bikes voor specifieke cardiotraining op hartslag. 

Via de Enforma app ontvang je aanvullende home workouts en lifestyle coaching met dagelijks te volbrengen acties van je coach. Steeds vaker de betere keuze maken voor een fit en sterk lichaam, daar gaan we voor!

De sessies verlopen met uptivo-hartslagmeting (éénmalig 98 €) of in het bezit van compatibele  hartslagmeters zoals Polar H7, Wahoo tickr en Garmin premium.

Volgende cycli

9 sessies op donderdagavond om 19u30 van 28/4/22 tot 30/6/22 (praktijk Baardegem)


Tijdens de week van OLH Hemelvaart (23/5/22 - 29/5/22) vinden er geen sessies plaats!

Klik door op jouw keuze hierboven om je inschrijving te volbrengen.


TARIEF 

€135/cyclus

Heb je nog een vraag of wens je een uptivo armband te bestellen, laat het ons dan hier weten.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x