Enforma

Small group training voor dames

Deze trainingen omvatten mobiliteit, stabiliteit, conditie en kracht. Het unieke aan dit concept is de individuele aanpak binnen een groepsetting.

Je traint in groep (max 8), maar volbrengt toch een eigen traject naargelang je persoonlijk fitheidsniveau en mogelijkheden. Dit alles onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

We maken hiervoor gebruik van het UPTIVO-systeem. Zowel trainer als deelnemer kunnen de  intensiteit van de inspanning volgen via  hartslagmeting. Dit maakt het mogelijk om zeer efficiënt te trainen!

Onze Small group training voor dames kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

CIRCUIT TRAINING met functioneel trainingsmateriaal en integratie met onze IC7-bikes voor specifieke cardiotraining op hartslag. 

Via de UPTIVO app ontvang je wekelijks aanvullende home workouts, receptjes of artikeltjes omtrent een healthy lifestyle. Steeds vaker de betere keuze maken voor een fit en sterk lichaam, daar gaan we voor!*

*De sessies zelf verlopen met uptivo-hartslagmeting of met een compatibele  hartslagmeter zoals Polar H7, Wahoo tickr en Garmin premium.  

Volgende cycli


Opgelet; tijdens de Paasvakantie (3/4/23 tot 16/4/23) en op Hemelvaart (18/5) vinden er geen sessies plaats! De cyclus op donderdag loopt dus een weekje langer.


TARIEF

€150/cyclus

Klik op de sessies om je plekje te reserveren.


Heb je nog een vraag of wens je een uptivo LED-armband te bestellen (éénmalig 119€), laat het ons dan hier weten.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x